Yksi tarvitsee jäätävän kylmää, toinen pikku pakkasta ja kolmas mielellään hellekesän lämpötilat kesät talvet. Termokontti ei siis ole vain kylmäkontti. Valittavissa oleva lämpötilan skaala on 70°C ja se tekee Termokontista hyvin hyvin monikäyttöisen.
Lue lisää termokontin käyttömahdollisuuksista alta.
Tutustu termokonttivalikoimamme tarkemmin valitsemalla haluamasi koko tai laske tarjous alta.
Tutustu lisää klikkaamalla, tai laske tarjous.
Tutustu lisää klikkaamalla, tai laske tarjous.
Tutustu lisää klikkaamalla, tai laske tarjous.
Jos joku asia Suomessa vaatii tarkkuutta ja on lain mukaan viimeistä piirtoa myöten säädelty ja valvottu, niin se on lääketeollisuus. Sille ei kelpaa tuotteiden tai raaka-aineiden säilytykseen, varastointiin tai tuotekehitysvalmisteiden testaukseen sinnepäin ja silleen olosuhteet. Hyvä näin. Thermokontit tarjoavat täysin hallitut olosuhteet olipa lääkkeet matkalla Suomeen, Suomesta tai Suomessa. Kuivaa, kylmää, lämmintä ja niin tasalämpöisesti, tunnista ja päivästä toiseen.
Usealla tuotteella ja raaka-aineella on omat optimaaliset varastointilämpötilat.
Hiilikuitu, liimat, väriaineet sekä monet kemikaalit täytyy varastoida niille määritellyissä lämpötiloissa ennen käyttöä
Termokonttien lämpötila on säädettävissä -40°C ja +30°C välillä.
Lämpötilan säätö -40°C mahdollistaa komponenttien ja laitteiden kylmätestauksen ääriolosuhteissa. Testaukset voi tehdä omissa tiloissa ympäri vuoden, jolloin tuotteet ja oman tuotantolaitoksen tuki on nopeasti saatavilla.
Termokonttia voi käyttää sisällä tai ulkona, Bahamalla tai Islannissa. Melkeinpä missä vaan.
Sisätila on riittävän suuri jopa kokonaisen henkilöauton testaukseen.
Kaikkea panimo- ja tislaamotoiminnoissa tarvittavaa tilaa ei rakenneta kiinteästi, koska se, no, maksaa maltaita. Ja sitä tilaa tulee joka tapauksessa rakennetua aina liikaa tai liian vähän. Thermokonttien -40 c - + 30 c valittavissa oleva lämpötila sopii kuin korkki olutpulloon panimo busineksen erilaisiin tarpeisiin. Raaka-aine varastointi, tuotevarastot, kypsytysvarasto ja pyydettäessä myös valmistustila, ovat yleisin syy soittaa meille.
Termokontit sopivat erinomaisesti sesonkivarastointiin sekä erilaisiin ravintola- tai ruokalaremontteihin, joissa tarvitaan tilapäisesti turvallista ja hygieenistä kylmä- ja pakastetilaa.
Nopeus ja helppous – se ratkaisee paljon.
Ei ole väliä, onko kohde suomessa tai toisella puolella maapalloa. Termokontteja voidaan kuljettaa normaalin merikontin tavalla laivassa.
Sopii mainiosti tapahtumiin, joissa tarjoillaan kaikkea lämpimistä aterioista kylmiin juomiin.
Sisävalot ja tasainen lattia. Siihen lisätään vielä yhdellä kädellä avattava helppokäyttöinen ovi, niin keittiöammattilainen kiittää.
Oli suomen suvi juhlineen tai joulu lauluineen, niin liha ja lintu maistuu meille. Hyvin varastoituna ja valmistettuna tietenkin, sekä oikean lämpöisen ja värisen viinin kanssa… tai ilman.
Kulinaarisia valmistusohjeita emme jakele, ne me pidämme omana tietonamme. Jos kysytte termokonteista, niin kerromme niistä ilomielin.
Lounaaksi kalaa vai äyriäisiä? Ei sen väliä, kunhan varastointi on tehty oikein.
Hygieeninen ja helposti pestävä tila on sellainen, jonka ammattilainen haluaa.
Monet asiat muuttuvat, mutta laulun sanat pysyvät ja maidot sekä maitotuotteet varastoidaan pääsääntöisesti yhä kylmätiloissa.
Termokonteilla varmistat tuotteiden oikean säilytyksen ja säilyvyyden suurissakin tapahtumissa.
Mustikat, puolukat, lakat, herneet, mansikat, hedelmät, juurekset ja vihannekset.
Elämän perusaineet ja vitamiinit on mukava nauttia tuoreena ja raikkaana.
Sisätilojen epämieluisat vieraat vuodevaatteista, kalusteista, verhoista, matoista, vaatteista ja yleensä kaikesta irtotavarasta on mahdollista hävittää pakastamalla ne termokontissa.
Hotellit, kodit, museot ja monet muut kohteet sopivat käyttökohteeksi.
Säädä koneisto -40°C 48-72 tunniksi ja ongelma on ratkaistu.