Painoa parituhatta kiloa ja erikoisia toiveita. Tervetuloa.

Erikoiskonteista löydät esimerkkejä hyvin erilaisista konttiratkaisuista, joita asiakkaamme ovat meiltä tilanneet. Hintoineen ja kaikkine teknisine tietoineen.

Suunnittelupalvelussa Te taas toivotte ja me tarjoamme toiveitanne vastaavan ratkaisun. Kysy, se ei maksa. Kerromme Sinulle kuinka se tehdään ja mitä haluamanne ratkaisu maksaa.

Esittelyssä erikoisempia ratkaisuja

Kun vakio ei riitä. Liikuteltavat ratkaisut Suomeen tai maailmalle tulevat vain asiakkaillemme säännönmukaisesti kiinteitä halvemmiksi. Ja paljon. Ne ajavat asiansa juuri siellä ja juuri silloin kun niitä milloin missäkin tarvitaan.

Lue lisää. Kun haluat omanlaisesi, paina suunnittelupalvelu ja olet maalissa.

Noutomyymälä

Kun liiketoiminnan kasvu vaatii yritykseltänne asiakaspalvelupisteitä eri puolille Suomea, mutta kiinteä rakentaminen vaatii liikaa aikaa ja rahaa, me olemme juuri se toivomasi ratkaisu.

Jäteasema

Näyttää kesämökiltä, mutta sisällä on aivan muuta kuin tupakeittiö ja makuualkovi. Vaarallisten aineiden asianmukaisen säilytystilan ei tarvitse näyttää kaatopaikalta. Helppo puhdistettavuus, siirrettävyys ja haluttu ulkoasu. Laki vaatii, me toimitamme.

Työpiste

Siirrettävä työpiste on kätevä. Tulostimet, tietokoneet, asiakirjat, henkilökohtaiset tavarat, työtasot, lämmitys ja istuimet. Kaikki mitä tarvitaan. Toimii helteellä ja toimii pakkasella, ulkona ja sisällä. Vaihtaa maisemaa auton lavalla tai trukin nokassa.

Messukontti

Yrityksille, jotka ovat väsyneet maksamaan jokaisesta väliaikaisesta messuosastosta useita kertoja vuodessa jopa 5 numeroisen summan. Tehdään kerran, toimii vuodesta toiseen, näyttää ammattimaiselta, säästää rahaa ja vaivaa. Koon, sisällön ja ulkoasun päätät Sinä.

Ruokala

Anteeksi. Tilaisin 70 asiakaspaikan ravintolan, täysverisellä ammattikeittiöllä, sosiaalitiloilla, wc :llä, suihkulla, brändättynä, vaalea sisustus, parketit ja kohdevalaistus kuparilampuilla. Kokin tuomme itse. Kiitos. Ole hyvä.

Tekninen tila

Tuhansilla yrityksillä on tarve toimittaa ulkomaille sähköhuoneita, varavoimaloita, valvomotiloja ja serveritiloja. Me teemme tekniset tilat niin, että säästöt logistiikkakuluissa ovat jopa 40 000 € / lähetys. Tutustu. Se ei maksa mitään.

Litiumakkukontti

Litiumakkukontti on CSC-hyväksytty ja täyttää ISO-standardin vaatimukset (mm. ISO668, ISO 1496/1, ISO1161). Kontti on kauttaaltaan paloeristetty, ja siihen on asennettu litiumakkujen sammutukseen erityisesti suunniteltu järjestelmä. Kontit on varusteltu myös jäähdytysvesijärjestelmällä sekä IP-luokitellulla LED-valaistuksella, keskus IP65, 30 mA vikavirtakytkin, valaistuksen ohjauskytkin, kaapelit, liittimet, vikavirtasuojaus.

Porttitoimisto

Modulaarinen tila räätälöitynä asiakkaan toiveen mukaan. Julkisivun levytys ja pulpettikatto antaa rakennusmaisen ilmeen.

Serverikeskus

Ilmastoitu tila servereille, virransyöttöjärjestelmille ja akustoille. Plug and play. Laivan, tuotantolaitoksen tai rakennuksen järjestelmät voidaan rakentaa konttiin ja testata aikaisessa vaiheessa projektia, riippumatta muiden työvaiheiden edistymisestä.

Kaupintavarasto

Kaupintavarastomallissa esimerkkinä tavarantoimittaja tuo oman varastonsa asiakkaan lähelle kohteeseen missä tuotteita tarvitaan.

Otto-kontti

Siirrettävä moduli Otto-automaatille

Työskentelykontti

Siirrettävä työtila isoilla pariovilla.

Stagekontti

Siirrettävä kontti hydraulisella korkeussäädöllä ja esiintymislavan auki/kiinni toiminnolla.

Suunnittelu­palvelu

Jotain ihan muuta? Suunnittelupalvelustamme saatte ratkaisun juuri Teidän tarpeisiinne suunnitellun ratkaisun. Kysy, se ei maksa.